Tel: +4 0264 441 437 | E-mail: office@smileytravel.ro | Despre Noi | Contact Feed RSS  |   | 

 

€675.00

Circuit autocar Tarile Nordice

  • Listat: decembrie 8, 2015 9:36 am
  • Expira: Acesta oferta a expirat
Circuit autocar Tarile Nordice Stockholm Drottningholm Palatul
Circuit autocar Tarile Nordice Copenhaga NyhavnCircuit autocar Tarile Nordice Copenhaga Rosenborg CastelulCircuit autocar Tarile Nordice Oslo OperaCircuit autocar Tarile Nordice Oslo Vigeland ParkCircuit autocar Tarile Nordice Stockholm Absolut VodkaCircuit autocar Tarile Nordice Stockholm Palatul RegalCircuit autocar Tarile Nordice Stockholm PrinsesstartaCircuit autocar Tarile Nordice Stockholm SkansenCircuit autocar Tarile Nordice Uppsala Catedrala

Descriere

Tarile Nordice

Cracovia-Varsovia-Stockholm-Drottningholm-Uppsala-Oslo-Helsingor-Goteborg-Copenhaga-Hamburg-Berlin-Potsdam- Dresda-Karlovy Vary-Praga

Stii ca te numesti Pellerin atunci cand toate semnele sunt de partea ta: iti place sa calatoresti in jurul lumii, sa aduni amintiri de neuitat, astepti cu nerabdare sa vizitezi locuri inedite si te hranesti cu aventura specifica fiecarui loc nou pe care il descoperi. Iar daca am aflat ca esti un calator veritabil, atunci inseamna ca meriti cu desavarsire sa faci parte din clubul Pellerin, concept creat special pentru tine. Intotdeauna Pellerin – ul se va intoarce din calatoriile sale mai bogat. Cum poti deveni membru ? Pellerin Club Card este un card nominal care se achizitioneaza contra cost (25 euro) si vine in intampinarea ta cu o multitudine de avantaje, inca de la inceput: de la asigurari gratuite (medicala / storno sau bagaje), la reduceri de pana la 25% acordate la circuitele cumparate, dar si beneficii oferite de partenerii nostri, in tara.

Pret: de la 675 Euro / persoana in camera dubla.
Plecari: din Bucuresti (ora 05,45), cu posibilitate de imbarcare in mai multe orase (vezi lista).
Durata: 13 zile.
Transport: autocar.

Bonusuri:
Gratuit – deplasarea cu autocarul la Uppsala si Drottningholm.
Nou ! Pachet asigurari inclus: asigurare medicala, asigurare storno, asigurare de bagaj pentru posesorii de PELLERIN CLUB CARD.
Pretul include: transport cu autocar climatizat, clasificat 2 – 4*, exceptand zilele 7 si 9 (contra cost cu transport public), 11 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3 – 4* si Ibis, 1 cazare pe vapor in cabine de 4 paturi, ghid insotitor din partea agentiei pe traseu.
Pretul nu include: excursii optionale: Frederiksborg, croaziera optionala la Drottningholm si Budapesta (minim 25 persoane), traversarile cu ferry boatul la Gdynia, Helsingor, Puttgarden, taxele pentru pasageri si autocar, in total 55 € / persoana (se achita la inscriere), supliment (optional) pentru cabina de 2 paturi pe ferry boat, intrarile la obiectivele turistice (inclusiv in excursiile optionale), serviciile de ghizi locali, alte taxe si cheltuieli personale.
Reducere de pana la 20% prin cumularea reducerilor calculate dupa cum urmeaza:
First Minute 5% – reducere pentru achitarea a 30% avans din pretul excursiei pana la 30.11.2016.
Reducere 3 – 10% pentru grupuri (minim 6 persoane pe acelasi circuit si aceeasi data de plecare) –
vezi conditii inscriere.
Reducere 3 – 5% pentru clienti fideli (minim 3 vacante organizate de C. T. sau prin colaboratorii sai).
Reducere 3% pentru ultimele 5 locuri pe lista cu ordinea de imbarcare in autocar.

Program
Ziua 1. Bucureşti – Budapesta (895 km)
Ora 6:00. Plecare din Bucuresti pe ruta (vezi tabelul de mai jos). Cazare la Budapesta.

Ziua 2. Cracovia – Varsovia (650km)
Mic dejun. Tranzitand Slovacia, se pleaca spre Cracovia, unul dintre cele mai vechi si mai mari orase din Polonia, fosta resedinta a regilor polonezi. Pe colina Wawel, situata deasupra Vistulei, se viziteaza cel mai important complex arhitectonic, apartinand fostei resedinte regale: Castelul Wawel si Catedrala fortificata Wawelska. Cazare la Varsovia.

Ziua 3. Varsovia – Gdynia (ferry boat) (480 km)
Mic dejun. Incepem turul de oras in Varsovia, care este notabila printre capitalele Europei nu numai prin marimea, vechimea si frumusetea sa, cat pentru indestructibilitatea sa, o adevarata Pasare Phoenix care a renascut de nenumarate ori din cenusa razboiului. Se viziteaza Orasul Vechi – Stare Miasto, cu Catedrala Sf. Ioan si Palatul Regal. Plecare spre Gdynia (sau Swinoujscie) si imbarcare pe ferry boat pentru traversare in Suedia (la Karlskrona sau Ystad). Cazare la bordul navei, in cabine cu 4 paturi (supliment pentru cabina de 2 paturi pe ferry boat – 39 € / persoana).

Ziua 4. Karlskrona (sau Ystad) – Stockholm (490 km)
Mic dejun. Traversam sudul tarii catre Stockholm, capitala Suediei “rasfirata” pe un adevarat arhipelag de insulite. Cazare la Stockholm.

Ziua 5. Stockholm – Castelul Drottningholm
Mic dejun. Incepem turul de Stockholm: vechiul oras medieval (Gamla Stan), Catedrala, Palatul Regal, Parlamentul, Primaria, (in salonul albastru si salonul auriu, in fiecare an, se decerneaza Premiile Nobel), Muzeul Vasa. Timp liber. Sugeram vizita “Muzeului Satului” – Skansen, unde sunt expuse cladiri traditionale din toata Suedia. Optional excursie (gratuita) cu autocarul sau croaziera cu vaporasul (25 €) spre Castelul Drottningholm, resedinta oficiala a familiei regale, numit si “Versailles suedez”. Intoarcere la Stockholm pentru cazare.

Ziua 6. Stockholm – Uppsala – Oslo (520 km)
Mic dejun. Dimineata excursie spre Uppsala, capitala eclesiastica si universitara a tarii, unde se viziteaza Catedrala incoronarii regilor suedezi, Castelul regal si prestigioasa Universitate. Dupa amiaza traversam Suedia catre Oslo. Cazare la Oslo.

Ziua 7. Oslo
Mic dejun. Tur de oras pietonal si cu transport public in Oslo: Palatul Regal, Stortinget (Parlamentul), Teatrul National si Primaria (unde se decerneaza, anual, premiile Nobel pentru pace), Fortareata Akershus. Timp liber in capitala Norvegiei pentru o plimbare in Parcul sculptorului Gustav Vigeland sau pentru a gusta farmecul orasului in portul Akker Brygge, cu atractiile sale: restaurante cu specific, magazine de creveti si specialitati norvegiene din peste etc. Cazare la Oslo.

Ziua 8. Oslo – Goteborg – Helsingor – Copenhaga (560 km)
Mic dejun. Parasim Norvegia pentru o ultima vizita in Suedia, la Goteborg, cel de – al doilea oras ca marime al tarii si cel mai mare port scandinav. Tur de oras: Gotheborgs Utkiken – turnul principal, Opera, Centrul Maritim, Radhuset (Primaria), Bursa si centrul istoric Gustav Adolfs Torg. Deplasare catre sudul Suediei pentru traversare cu ferry boatul spre Helsingor. Traseul trece pe langa Castelul Kronborg, locul tragediei lui Hamlet, impunator prin arhitectura sa sobra. Cazare in capitala Danemarcei, Copenhaga.

Ziua 9. Copenhaga
Mic dejun. Vizita in Copenhaga pietonal si cu transport public: Palatul Rosenborg – fosta resedinta regala, Palatul Christiansborg, Primaria, vechiul Port Nyhavn si celebra statuie „Mica Sirena” – simbolul capitalei daneze. Optional (20 + 20 Euro) excursie pentru vizitarea domeniului regal si a celui mai mare castel renascentist din Scandinavia, Frederiksborg – Muzeul National de Istorie al Danemarcei, supranumit Versailles – ul Nordului si la fabrica – muzeu de bere Carsberg, o emblema a culturii daneze. Timp liber pentru vizita in Copenhaga, in parcul de distractii Tivoli (al treilea ca faima din Europa), deschis publicului inca din 1843. Cazare la Copenhaga.

Ziua 10. Copenhaga – Hamburg – Berlin
Mic dejun. Traversare cu ferry boatul in Germania, la Puttgarden (45 minute). Vizita in Hamburg: primaria, bursa, biserica St. Jacobi, Binenalster, biserica St. Michaelis si zona portuara. Urmeaza Berlin pentru un tur de oras cu autocarul, ca apoi sa continuam turul pietonal admirand de aproape: Poarta Brandenburg, Unter den Linden Strasse, Reichstag Insula muzeelor, Opera, Catedrala. Cazare la Berlin.

Ziua 11. Potsdam – Dresda – Karlovy Vary – Praga (370 km)
Mic dejun. In Potsdam vizitam Palatul Sanssouci si splendidele sale gradini (fost Palat de Vara al Regelui Prusiei, Frederick cel Mare). Apoi tur de oras in Dresda: Opera, Domul si Palatul Zwinger, fastuos ornamentat in stil baroc. Continuam cu o scurta vizita in Karlovy Vary – statiune balneara cu izvoare termale si hoteluri luxoase care au atras aristocratia secolelor trecute. Cazare la Praga.

Ziua 12. Praga – Budapesta (525 km)
Mic dejun. Tur de oras Praga: catedrala Sfantul Vit, podul Carol, primaria si Turnul cu Ceas, cartierul evreiesc etc. Continuam spre Budapesta unde, optional, se poate organiza o croaziera pe Dunare (14 € fara cina / 29 € cu cina). Cazare la Budapesta.

Ziua 13. Budapesta – Bucuresti (895km)
Mic dejun. Plecare spre Bucuresti. Sosire dupa 23.30, functie de trafic si formalitatile vamale.

Date de plecare 2017
20.06, 04.07, 21.07, 04.08, 21.08:
– de la 675 Euro / persoana in camera dubla.
Supliment single:
– de la 285 Euro / persoana.
Copil 6 – 12 ani:
– de la 635 Euro / copil in camera cu doi adulti, pe pat suplimentar.

Punctele de imbarcare gratuita (autocar sau microbuz):
– Bucuresti – (ora 05.45)
– Pitesti – Petrom iesire Pitesti Est (ora 07.00)
– Ramnicu Valcea – Petrom iesire pasarela Nord (ora 08.30)
– Sibiu – Petrom Obor calea Surii Mari (ora 11.30)
– Sebes – Rompetrol iesire Lancram (ora 12.00)
– Deva – McDonald’s Gara (ora 14.00)
– Arad – Gara Centrala (ora 16.00)
Daca turistii se imbarca dintr – o alta localitate decat Bucuresti, acestia trebuie sa informeze cu minim 15 zile inainte de data plecarii agentia la care s – au inscris. Inscrierile cu mai putin de 15 zile inainte se vor face numai in functie de capacitatea mijlocului de transport utilizat.

Punctele de imbarcare contra cost (autocar sau microbuz):
– Ploiesti 5 € / sens / persoana – Petrom Metro (ora 07.00)
– Campina 8 € / sens / persoana – casa Bucur – Popas Km 92 (ora 07.30)
– Brasov 10 € / sens / persoana – McDonald’s calea Bucuresti (ora 09.00)
– Cluj 10 € / sens / persoana – parcare Sigma Zorilor (ora 10.00)
– Timisoara 5 € / sens / persoana – parcare Auchan – calea Arad (ora 15.00)
– Constanta 8 € / sens / persoana – Gara Centrala (ora 02.00)
– Buzau 8 € / sens / persoana – Petrom pod Maracineni (ora 06.00)
– Braila 10 € / sens / persoana – intrare parcare Carrefour (ora 04.30)
– Galati 10 € / sens / persoana – McDonald’s (ora 04.00)
– Focsani 10 € / sens / persoana benzinaria Lukoil, centru (ora 04.30)
– Bacau 15 € / sens / persoana – parcare Stadion Municipal (ora 06.00)
– Craiova10 € / sens / persoana – McDonald’s calea Bucuresti (ora 06.30)
Transferurile contra cost sunt garantate pentru minim 4 persoane (reconfirmate cu 2 – 3 zile inainte de plecare) si sunt limitate in functie de capacitatea maxima a mijlocului de transport utilizat (4, 8, 14, 18, 28, 34 sau 49 de locuri). Pentru mai putin de 4 persoane / sens, turistii pot accepta suportarea diferentei de pret sau li se restituie dublulsumei achitate pentru transferul pe sensul neefectuat. Efectuarea transferului la plecarea in circuit nu implica si efectuarea transferului pentru retur daca nu este intrunit numarul minim de 4 persoane / sens.
Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de imbarcare cu cca 15 – 30 minute inainte de ora comunicata.
Orele sunt estimative, in functie de conditiile meteorologice si de trafic. Numerele de telefon ale ghizilor sau soferilor se vor comunica cu 2 – 3 zile inaintea plecarii, urmand a tine legatura cu acestia pentru a va informa privind situatia concreta din ziua plecarii (ora exacta a sosirii in orasul dumneavoastra).
Pentru turistii din Chisinau, Piatra Neamt, Suceava si Iasi care nu solicita transfer, oferim gratuit o cazare (la dus sau la intors, la alegerea turistilor) in Bucuresti, la un hotel 3* in apropierea Garii de Nord si a locului de imbarcare.

Note:
1 In unele orase de pe traseu, autoritatile locale pot solicita o taxa de genul taxei de statiune. Aceasta se va achita de catre turisti la receptia hotelurilor.
2 Autocarul va prelua turistii sositi cu avionul, precum si turisti de la Budapesta din / spre orasele prin care se tranziteaza Romania.
3 Ordinea cazarilor si vizitarea din fiecare zi a obiectivelor turistice se pot modifica, asigurand vizitarea tuturor obiectivelor din program.
4 Obiectivele din program marcate cu caractere bold italice se viziteaza pe exterior.
5 Copiii beneficiaza de reducere pentru cazare in camera cu doi adulti.
6 Pentru explicatiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.
7 Suplimentul single nu include si cazarea de pe feribot.
8 Majoritatea hotelurilor din Tarile Scandinave nu sunt clasificate oficial pe stele.
9 Acest program este de tip „Compact” . Va recomandam sa analizati in catalog lista circuitelor clasificate in functie de dificultate si detaliile categoriilor de clasificare.

Bonus 75 – Turistii rezidenti in Baia Mare, Satu Mare, Oradea, pot solicita imbarcare si debarcare la Budapesta fara cazare si mic dejun in prima si ultima zi si obtin o reducere de 75 € din pretul de catalog (necumulabila).

Exemple de cazari 2016
Budapesta http://www.tulipinnbudapestmillennium.com/
Varsovia http://www.accorhotels.com/gb/hotel-7125-ibis-warszawa-reduta/index.shtml
Stockholm www.scandichotels.com/Hotels/Countries/Sweden/Stockholm/Hotels/Scandic-Kungens-Kurva/#.UMdAzOTAcxA
Oslo www.radissonblu.com/parkhotel-oslo
Copenhaga www.lautruppark.dk
Berlin www.trypberlince.com/en
Praga http://www.hotelfortunacityprague.com/
Budapesta http://www.expohotelbudapest.com

 

Atentie ! Grupul nu va astepta turistii care intarzie la imbarcare.
Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii.
Grup minim 35 persoane.

Pentru oferte personalizate sau rezervare Circuit autocar-Tarile Nordice, nu ezitati sa ne contactati!

Share Button
ID de referinta oferta: 78456669fa1ed65e

Report problem

Processing your request, Please wait....

Daca te intereseaza acesta oferta, completeaza formularul de mai jos pentru a trimite un mesaj autorului ofertei.