Tel: +4 0264 441 437 | E-mail: office@smileytravel.ro | Despre Noi | Contact Feed RSS  |   | 

 

€975.00

Circuit autocar Spania-Portugalia

  • Listat: decembrie 22, 2015 12:46 pm
  • Expira: 7 zile, 7 ore
Circuit autocar Spania Portugalia Porto
Circuit autocar Spania Portugalia Bilbao Guggenheim MuseulCircuit autocar Spania Portugalia Cabo da RocaCircuit autocar Spania Portugalia Costa Brava PlajaCircuit autocar Spania Portugalia Lisabona BacalhauCircuit autocar Spania Portugalia Lisabona Jeronimos ManastireaCircuit autocar Spania Portugalia Lisabona Vasco da Gama PodulCircuit autocar Spania Portugalia Porto VinCircuit autocar Spania Portugalia Santiago de CompostelaCircuit autocar Spania Portugalia Sintra Pena Palatul

Descriere

Circuit autocar Spania-Portugalia

 

Viena-Padova-Verona-Milano-Cannes-Barcelona-Montserrat-Zaragoza-Madrid-El Escorial-Toledo-Cordoba-Granada-Costa del Sol-Gibraltar-Sevilla-Lisabona-Evora-Sintra-Fatima-Alcobaca-Batalha-Tomar-Coimbra-Porto-Santiago-Leon-Burgos-Bilbao-Biarritz-Andorra-Nice-Monaco-Graz

 

Stii ca te numesti Pellerin atunci cand toate semnele sunt de partea ta: iti place sa calatoresti in jurul lumii, sa aduni amintiri de neuitat, astepti cu nerabdare sa vizitezi locuri inedite si te hranesti cu aventura specifica fiecarui loc nou pe care il descoperi. Iar daca am aflat ca esti un calator veritabil, atunci inseamna ca meriti cu desavarsire sa faci parte din clubul Pellerin, concept creat special pentru tine. Intotdeauna Pellerin – ul se va intoarce din calatoriile sale mai bogat. Cum poti deveni membru ? Pellerin Club Card este un card nominal care se achizitioneaza contra cost (25 euro) si vine in intampinarea ta cu o multitudine de avantaje, inca de la inceput: de la asigurari gratuite (medicala / storno sau bagaje), la reduceri de pana la 25% acordate la circuitele cumparate, dar si beneficii oferite de partenerii nostri, in tara.

Pret: de la 975 Euro / persoana in camera dubla.
Plecari: din Bucuresti (ora 05,45), cu posibilitate de imbarcare in mai multe orase (vezi lista).
Durata: 21 zile.
Transport: autocar.

Bonusuri:
4 cine pentru cazarile din Costa Brava.
Reducere 27 euro la achitarea tuturor excursiilor optionale. Nu se aplica pentru turistii deja inscrisi pt. data de 01.10.
Nou ! Pachet asigurari inclus: asigurare medicala, asigurare storno, asigurare de bagaj pentru posesorii de PELLERIN CLUB CARD.
Pretul include: transport cu autocar climatizat, clasificat 2 – 4*, exceptand zilele 7, 11, 17 (transport local contra cost), 20 cazari cu mic dejun in hoteluri de 2 – 4*, bonus 4 cine pentru cazarile de pe Costa Brava, ghid insotitor din partea agentiei pe traseu.
Pretul nu include: excursii optionale: Padova, Montserrat, El Escorial, Gibraltar, Alcobaca – Batalha – Tomar, Sintra – Cabo da Roca, croaziera pe Dunare (toate minim 30 persoane), autocar local si transport public in zilele 7, 11, 17 (conform normelor AETR), intrarile la obiectivele turistice (inclusiv in excursiile optionale), serviciile de ghizi locali, alte taxe si cheltuieli personale.
Reducere de pana la 20% prin cumularea reducerilor calculate dupa cum urmeaza:
First Minute 5% – reducere pentru achitarea a 30% avans din pretul excursiei pana la 30.11.2016.
Reducere 3 – 10% pentru grupuri (minim 6 persoane pe acelasi circuit si aceeasi data de plecare) – vezi conditii inscriere.
Reducere 3 – 5% pentru clienti fideli (minim 3 vacante organizate de C. T. sau prin colaboratorii sai).
Reducere 3% pentru ultimele 5 locuri pe lista cu ordinea de imbarcare in autocar.

Program
Ziua 1. Bucuresti – Budapesta (895 km)
Ora 6:00. Plecare din Bucuresti pe ruta (vezi tabelul de mai jos). Sosire si cazare la Budapesta.

Ziua 2. Budapesta – Viena – Padova (750 km)
Dupa micul dejun, plecare spre Viena pentru a admira intr – un scurt tur de oras: Ringstrasse, Piata Maria Tereza, Parlamentul, Primaria, Palatul Hofburg (exterior), Domul Sf. Stefan si Opera. Deplasare spre Padova. Optional (8 euro), vizita la Basilica Sf. Anton, renumit centru de pelerinaj. Cazare in zona Padova.

Ziua 3. Verona – Milano – Riviera Ligurica (460 km)
Mic dejun. Plecare spre Verona, unde putem admira Arenele Romane, Casa Julietei, Piata delle Erbe, Palatul si Mormintele Scaligerilor. Traseul continua spre Milano, unde vizitam: Castelul Sforzesco, Opera Scala, Galeriile Victor Emanuel si Domul, pe cat de decorat in exterior, pe atat de sobru in interior, punand in valoare vitraliile sale unice. Sosire si cazare in zona Genova.

Ziua 4. Genova – Cannes – Costa Brava  (760 km)
Mic dejun. Ne vom deplasa spre Costa Brava, traversand minunata Coasta de Azur. Scurta oprire in renumita statiune Cannes, cu aleea vedetelor langa Palais des Festivals et des Congres. Cazare si cina in Costa Brava.

Ziua 5. Barcelona – Manastirea Montserrat
Mic dejun. Incepem turul Barcelonei cu Catedrala Sagrada Familia, opera a arhitectului Gaudi, Palatul Regal, Parcul Guell, Gradina Botanica din Parcul Montjuic, celebra Las Ramblas, Piata Catalunia. Timp liber pentru shopping, vizitarea Muzeului Picasso sau excursie optionala (20 €) la Montserrat, unde admiram celebra Manastire construita pe stancile abrupte ale muntelui Montserrat, renumit loc de pelerinaj. Intoarcere in Barcelona pentru impresionantul spectacolul de sunet si lumini “Fantana Magica”. Cazare si cina la acelasi hotel.

Ziua 6. Barcelona – Zaragoza – Madrid (620 km)
Dupa micul dejun, plecare spre Madrid. Pe traseu oprim in Zaragoza, la Basilica St. Maria del Pilar si la Catedrala La Seo del Salvador. Seara, incepem turul panoramic cu autocarul in capitala Spaniei: Piata si Fantana Cibele, Puerta del Sol, Piata Mayor, Bulevardul Grand Via, Piata Spaniei cu Monumentul lui Cervantes si Palatul Regal. Cazare la Madrid.

Ziua 7. Madrid – El Escorial
Mic dejun. Utilizand transportul public, dedicam intreaga dimineata explorarii Palatului Regal si a faimosului Muzeu Prado. Timp liber in Madrid sau optional excursie (15 euro) la Escorial, simbol pentru rolul Spaniei lui Filip al II – lea in perioada Contra – Reformei. Manastirea, resedinta a Regelui Spaniei, muzeu si important nucleu de cultura, a fost declarat patrimoniu UNESCO. Cazare la Madrid.

Ziua 8. Toledo – Cordoba – Granada  (595 km)
Mic dejun. Plecare spre sud catre Andaluzia, cea mai impresionanta regiune a Spaniei. Pe traseu oprire la Toledo – fosta capitala a tarii, adevarat “oras-muzeu” in care a trait si creat faimosul El Greco. Vom admira Catedrala, Sinagoga, Biserica San Juan si podul San Martin, cu zidurile fortaretei medievale. Dupa amiaza vizitam Cordoba, renumita prin Moscheea transformata in Catedrala dupa reconquista – “Mezquita – Catedral” si Juderia, vechiul cartier evreiesc, cu stradute inguste si balcoane cu flori. Cazare la Granada.

Ziua 9. Granada – Costa del Sol – Gibraltar (255 km)
Mic dejun. Incepem vizita in Granada cu Alhambra (35 euro / persoana – fara Palatul Nasrid – se incasează din agentie), cel mai important monument de arta islamica din Spania, resedinta a suveranilor mauri si ulterior a Regilor Catolici. Aici admiram vechea fortareata Alcazaba, Palatul Nasrid, Gradinile si Palatul Generalife, resedinta de vara a califilor si replica crestina a Palatului lui Carol al V – lea. Timp liber in centrul istoric pentru a vizita Catedrala cu renumita Capilla Real. Strabatem Costa del Sol, cu statiuni renumite ca Torremolinos sau Marbella, pentrua ne caza în Algeciras. Optional (20 euro), excursie in Gibraltar, teritoriu britanic superb amplasat la poalele stancii omonime. In rezervatia Upper Rock exista o colonie de macaci, care incanta micii vizitatori, iar pentru pasionatii de shopping, zona comerciala a orasului este un adevarat paradis. Intoarcere la hotel pentru cazare.

Ziua 10. Sevilla – Evora  – Lisabona (565 km)
Mic dejun. Plecare spre Sevilla, al patrulea oras ca marime din Spania, unde vom vizita Piata Spaniei, Turnul de Aur, Bario Santa Cruz si Palatul Alcazar. In apropiere de Alcazar se inalta Catedrala, a treia din lume ca marime, decorata cu 2,5 tone de aur si lemn de mahon adus de Conquistadori din Lumea Noua, si loc de inmormantare a lui Cristofor Columb. Parasind Spania, ne indreptam spre Lisabona, cu o scurtă vizita in Evora, orasel medieval apartinand patrimoniului UNESCO. Seara cazare in Lisabona.

Ziua 11. Lisabona – Sintra – Cabo da Roca
Mic dejun. Traversand enormul pod Vasco da Gama, cel mai lung din Europa, pornim explorarea capitalei portugheze pietonal si cu transportul public: turnul din cartierul Belem si manastirea Jeronimos, reprezentative pentru curentul manuelin (gotic tarziu). Urmeaza Piata Comertului si cartierul Baixa, apoi timp liber pentru shopping sau vizita la Oceanarium, unul dintre cele mai mari acvarii din lume. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie sau excursie optionala in Sintra, orasel de un pitoresc aparte intrat in Patrimoniul UNESCO datorita elegantelor palate construite aici (inclusiv resedinta de vara a fostei case regale). In continuarea excursiei optionale (ambele 20 euro), deplasare spre Cabo da Roca, cel mai vestic punct al Europei continentale. Cazare la acelasi hotel.

Ziua 12. Fatima – Alcobaca – Tomar – Batalha – Coimbra (265 km)
Mic dejun. Plecare spre Fatima, renumit centru de pelerinaj. Timp liber la dispozitie in Fatima sau excursie optionala (25 euro) pentru a se admira capodoperele goticului portughez, manastirile Alcobaca si Batalha. Excursia optionala continua cu vizita castelului Cavalerilor Templieri si a splendidei manastiri de la Tomar (patrimoniu UNESCO). Intoarcere in Fatima. Seara cazare la Coimbra.

Ziua 13. Coimbra – Porto – Santiago de Compostela (335 km)
Mic dejun. In Coimbra, unde s – a infiintat si una dintre primele Universitati din Europa, vizitam cartierul Baixa, cu stradute inguste, cafenele, mici pravalii si hoteluri de familie, sau cochetele magazine moderne si Catedrala din sec. al XII – lea, cea mai bine conservata catedrala in stil romanic din Portugalia care a supravietuit Reconquistei. Plecare spre Porto, al doilea oras ca marime al tarii, unde vom admira Biserica Sf. Francisc, cu un amestec unic de gotic si decoratiuni extrem de laborios executate, libraria Lello y Eramo, Bisericile Carmo s Carmelita, impodobite cu azulejos in alb si albastru, si Podul Dom Luis. Sosire si cazare la Santiago de Compostela.

Ziua 14. Santiago – Leon – Burgos (545 km)
Mic dejun. Santiago de Compostela a devenit cel mai important punct al “Drumului Pelerinilor” in Evul Mediu, dupa descoperirea mormantului apostolului Iacob cel Mare. Catedrala din sec. al XI – lea care ii poarta numele este cea mai grandioasa constructie in stil romanic din Spania, iar Palatul Episcopal si Universitatea din sec. al XV – lea sunt alte atractii ale orasului. Continuam traseul spre Leon, unde, in 1188, s – a infiintat “Cortes de Leon”, unul dintre primele Parlamente din Europa. Vizitam Biserica San Isidoro, Panteonul, cu picturi excelent conservate si Catedrala, care domina practic toata asezarea. Seara, sosire si cazare la Burgos.

Ziua 15. Burgos – Bilbao – Biarritz – Lourdes (450 km)
Mic dejun. Vizita in Burgos, faimos prin maiestoasa Catedrala datand din 1222, cu mormantul legendarului El Cid. Traversam Tara Bascilor, cu o scurta oprire in Bilbao, pentru a admira arhitectura inedita a Muzeului Guggenheim, apoi ne indreptam spre Franta, unde ne vor incanta plajele cu nisip fin si apele azurii ale golfului Biscaya din binecunoscuta statiune Biarritz. Cazare in zona Lourdes.

Ziua 16. Lourdes – Andorra – Costa Brava (535 km)
Mic dejun. In Lourdes, unul dintre cele mai renumite locuri de pelerinaj din lume, cu peste 5 milioane de pelerini anual, se viziteaza Biserica in stil romanic Notre Dame. In grota unde se considera ca au avut loc aparitiile Sfintei Fecioare, se crede ca izvoarele au puteri vindecatoare. Traversam Pirineii catre micul Principat al Andorrei, paradis tax free pentru iubitorii de shopping. Cazare si cina pe Costa Brava.

Ziua 17. Costa Brava  – Valuri, Plaja, Soare, pe malul Mediteranei
Mic dejun. Zi libera. Ne vom bucura de un soare stralucitor, o mare incredibil de frumoasa, de spiritul latin exuberant, de multitudinea de optiuni de petrecere a timpului liber: restaurante, piscine, discoteci, cluburi. Cina si cazare in acelasi hotel pe Costa Brava.

Ziua 18. Costa Brava – Coasta de Azur – Nice (590 km)
Mic dejun. Plecare pentru cazare in zona Aix – en – Provence – Nice. In Nice, ne putem delecta cu o plimbare pe Promenade des Anglais.

Ziua 19. Nice – Monaco – Padova (580 km)
Mic dejun. Deplasare spre Monaco unde, dupa vizita la Palatul Princiar, parcurgem traseul curselor de Formula 1 intre Port si faimosul Cazino. Drumul continua spre Italia. Sosire si cazare in zona Padova.

Ziua 20. Padova – Graz – Budapesta (690 km)
Mic dejun. Plecare spre Graz, al doilea oras ca marime din Austria, unde parcurgem un tur pietonal in centrul istoric. Sosire si cazare la Budapesta.

Ziua 21. Budapesta – Bucuresti
Mic dejun. Plecare spre tara. Sosire Bucuresti, seara tarziu dupa ora 23.30, in functie de trafic si de formalitatile vamale.

Date de plecare 2017
02.05, 23.05, 01.10:
– de la 975 Euro / persoana in camera dubla.
13.06, 01.08:
– de la 985 Euro / persoana in camera dubla.
27.08:
– de la 995 Euro / persoana in camera dubla.
Supliment single:
375 Euro / persoana.
Copil 6 – 12 ani:
– de la 935 Euro / copil in camera cu doi adulti, pe pat suplimentar.
Al treilea adult in camera:
– de la 949 Euro / persoana.

Punctele de imbarcare gratuita (autocar sau microbuz):
– Bucuresti (ora 05.45)
– Pitesti – Petrom iesire Pitesti Est (ora 07.00)
– Ramnicu Valcea – Petrom iesire pasarela Nord (ora 08.30)
– Sibiu – Petrom Obor calea Surii Mari (ora 11.30)
– Sebes – Rompetrol iesire Lancram (ora 12.00)
– Deva – McDonald’s Gara (ora 14.00)
– Arad – Gara Centrala (ora 16.00)
Daca turistii se imbarca dintr – o alta localitate decat Bucuresti, acestia trebuie sa informeze cu minim 15 zile inainte de data plecarii agentia la care s – au inscris. Inscrierile cu mai putin de 15 zile inainte se vor face numai in functie de capacitatea mijlocului de transport utilizat.

Punctele de imbarcare contra cost (autocar sau microbuz):
– Ploiesti 5 € / sens / persoana – Petrom Metro (ora 07.00)
– Campina 8 € / sens / persoana – casa Bucur – Popas Km 92 (ora 07.30)
– Brasov10 € / sens / persoana – McDonald’s calea Bucuresti (ora 09.00)
– Cluj 10 € / sens / persoana –  parcare Sigma Zorilor (ora 10.00)
– Timisoara 5 € / sens / persoana – parcare Auchan – calea Arad (ora 15.00)
– Constanta 8 € / sens / persoana – Gara Centrala (ora 02.00)
– Buzau 8 € / sens / persoana – Petrom pod Maracineni (ora 06.00)
– Braila 10 € / sens / persoana – intrare parcare Carrefour (ora 04.30)
– Galati 10 € / sens / persoana – McDonald’s (ora 04.00)
– Focsani 10 € / sens / persoana – benzinaria Lukoil, centru (ora 04.30)
– Bacau 15 € / sens / persoana – parcare Stadion Municipal (ora 06.00)
– Craiova 10 € / sens / persoana – McDonald’s calea Bucuresti (ora 06.30)
Transferurile contra cost sunt garantate pentru minim 4 persoane (reconfirmate cu 2 – 3 zile inainte de plecare) si sunt limitate in functie de capacitatea maxima a mijlocului de transport utilizat (4, 8, 14, 18, 28, 34 sau 49 de locuri). Pentru mai putin de 4 persoane / sens, turistii pot accepta suportarea diferentei de pret sau li se restituie dublul sumei achitate pentru transferul pe sensul neefectuat. Efectuarea transferului la plecarea in circuit nu implica si efectuarea transferului pentru retur daca nu este intrunit numarul minim de 4 persoane / sens.
Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de imbarcare cu cca 15 – 30 minute inainte de ora comunicata. Orele sunt estimative, in functie de conditiile meteorologice si de trafic. Numerele de telefon ale ghizilor sau soferilor se vor comunica cu 2 – 3 zile inaintea plecarii, urmand a tine legatura cu acestia pentru a va informa privind situatia concreta din ziua plecarii (ora exacta a sosirii in orasul dumneavoastra).
Pentru turistii din Chisinau, Piatra Neamt, Suceava si Iasi care nu solicita transfer, oferim gratuit o cazare (la dus sau la intors, la alegerea turistilor) in Bucuresti, la un hotel 3* in apropierea Garii de Nord si a locului de imbarcare.

Bonus 75 turistii rezidenti in Baia Mare, Satu Mare, Oradea, pot solicita imbarcare si debarcare la Budapesta fara cazare si mic dejun in prima si ultima zi si obtin o reducere de 75 € din pretul de catalog (necumulabila).

Note
2 In unele orase de pe traseu, autoritatile locale pot solicita o taxa de genul taxei de statiune. Aceasta se va achita de catre turisti la receptia hotelurilor.
3 Autocarul va prelua turistii sositi cu avionul, precum si turisti de la Budapesta din / spre orasele prin care se tranziteaza Romania.
4 Ordinea cazarilor si vizitarea din fiecare zi a obiectivelor turistice se pot modifica, asigurand vizitarea tuturor obiectivelor din program.
5 Din cauza cererilor reduse pentru varianta de transport cu autocarul pana la Barcelona si retur, este posibila utilizarea unor mijloace de transport de capacitate mai mica, insa cu aceeasi clasificare. Dupa preluarea turistilor sositi in Barcelona cu avionul, se continua restul traseului prin Spania si Portugalia cu autocar de peste 40 de locuri.
6 Obiectivele din program marcate cu caractere bold italice se viziteaza pe exterior.
7 Copiii beneficiaza de reducere pentru cazare in camera cu doi adulti.
8 Pentru explicatiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.
9 Acest program este de tip „Complex”. Va recomandam sa analizati in catalog lista circuitelor clasificate in functie de dificultate si detaliile categoriilor de clasificare.

Exemple de cazari 2016
Budapesta – www.tulipinnbudapestmillennium.com/
Zona Padova (dus – intors) – www.hotelantille.com
Zona Genova – www.poggiohotel.it/en/
Costa Brava – www.hlespalmeres.com
Madrid – www.ihg.com/holidayinnexpress/hotels/us/en/madrid/tojal/hoteldetail/photos-tours
Granada – www.maciavillablanca.com
Algeciras – www.expressgibraltar.es
Lisabona – www.bernavipexecutivehotel.com/Accommodation.html
Coimbra – www.bestwestern.es/hoteldluis/index.php/eng
Santiago de Compostela – www.hotelcongreso.com/en/
Burgos – www.hotelreyarturo.com
Lourdes – www.hotel-angelic.com/
Zona Nice-Cannes – www.antibes.starhotels.com
Budapesta – www.expohotelbudapest.com

 

Atentie ! Grupul nu va astepta turistii care intarzie la imbarcare.
Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii.
Grup minim 35 persoane.

Pentru oferte personalizate sau rezervare Circuit autocar-Spania-Portugalia, nu ezitati sa ne contactati!

Share Button
ID de referinta oferta: 5325679436001d56

Report problem

Processing your request, Please wait....

Daca te intereseaza acesta oferta, completeaza formularul de mai jos pentru a trimite un mesaj autorului ofertei.