Tel: +4 0264 441 437 | E-mail: office@smileytravel.ro | Despre Noi | Contact Feed RSS  |   | 

 

€595.00

Circuit autocar Spania Clasica

  • Listat: decembrie 17, 2015 12:57 pm
  • Expira: 35 zile, 8 ore
Circuit autocar Spania Clasica Toledo Alcazar
Circuit autocar Spania Clasica Barcelona Fantana MagicaCircuit autocar Spania Clasica Costa Brava PlajaCircuit autocar Spania Clasica El Escorial ManastireaCircuit autocar Spania Clasica Madrid Huevos Rotos con  JamonCircuit autocar Spania Clasica Madrid Palatul RegalCircuit autocar Spania Clasica Madrid SangriaCircuit autocar Spania Clasica PortAventura Parc de DistractiiCircuit autocar Spania Clasica Valencia CatedralaCircuit autocar Spania Clasica Zaragoza Bazilica St. Maria del Pilar

Descriere

Spania Clasica

 

Viena-Padova-Verona-Milano-Cannes-Barcelona-Montserrat-Zaragoza-Madrid-El Escorial-Vale de los Caidos-Toledo-Aranjuez-Valencia-Andorra-Nice-Monaco-Genova-Graz

Stii ca te numesti Pellerin atunci cand toate semnele sunt de partea ta: iti place sa calatoresti in jurul lumii, sa aduni amintiri de neuitat, astepti cu nerabdare sa vizitezi locuri inedite si te hranesti cu aventura specifica fiecarui loc nou pe care il descoperi. Iar daca am aflat ca esti un calator veritabil, atunci inseamna ca meriti cu desavarsire sa faci parte din clubul Pellerin, concept creat special pentru tine. Intotdeauna Pellerin – ul se va intoarce din calatoriile sale mai bogat. Cum poti deveni membru ? Pellerin Club Card este un card nominal care se achizitioneaza contra cost (25 euro) si vine in intampinarea ta cu o multitudine de avantaje, inca de la inceput: de la asigurari gratuite (medicala / storno sau bagaje), la reduceri de pana la 25% acordate la circuitele cumparate, dar si beneficii oferite de partenerii nostri, in tara.

Pret: de la 595 Euro / persoana in camera dubla.
Plecari: din Bucuresti (ora 05,45), cu posibilitate de imbarcare in mai multe orase (vezi lista).
Durata: 13 zile.
Transport: autocar.

Bonusuri:
3 cine pentru cazarile de pe Costa Brava.
Gratuit excursiile la Padova, El Escorial, Vale de los Caidos, Andorra, Genova. Nu se aplica pentru turistii deja inscrisi pt. data de 05.05.
Nou ! Pachet asigurari inclus: asigurare medicala, asigurare storno, asigurare de bagaj pentru posesorii de PELLERIN CLUB CARD.
Pretul include: transport cu autocar climatizat, clasificat 2 – 4, exceptand ziua 7 (transport local contra cost), 12 cazari cu mic dejun in hoteluri de 2 – 4*, Bonus 3 cine pentru cazarile de pe Costa Brava, excursiile la Padova, El Escorial, Vale de los Caidos, Andorra, Genova, ghid insotitor din partea agentiei pe traseu.
Pretul nu include: vizite optionale: Montserrat, Croaziera pe Dunare (toate minim 30 persoane), autocar local si transport public in ziua 7 (conform normelor AETR), intrarile la obiectivele turistice (inclusiv in excursiile optionale), serviciile de ghizi locali, alte taxe si cheltuieli personale.
Reducere de pana la 20% prin cumularea reducerilor calculate dupa cum urmeaza:
First Minute 5% – reducere pentru achitarea a 30% avans din pretul excursiei pana la 30.11.2016.
Reducere 3 – 10% pentru grupuri (minim 6 persoane pe acelasi circuit si aceeasi data de plecare) – vezi conditii inscriere.
Reducere 3 – 5% pentru clienti fideli (minim 3 vacante organizate de C. T. sau prin colaboratorii sai).
Reducere 3% pentru ultimele 5 locuri pe lista cu ordinea de imbarcare in autocar.

Program
Ziua 1. Bucuresti – Budapesta (895 km)
Ora 6:00. Plecare din Bucuresti pe ruta (vezi tabelul de mai jos). Cazare la Budapesta.

Ziua 2. Budapesta – Viena – Padova (795 km)
Mic dejun, plecare spre Viena pentru a admira intr – un scurt tur de oras: Ringstrasse, Piata Maria Tereza, Parlamentul, Primaria, Palatul Hofburg (exterior), Domul Sf. Stefan, Opera. Deplasare spre Padova. Optional (8 Euro) vizita la Basilica Sf. Anton, renumit centru de pelerinaj. Cazare nn zona Padova.

Ziua 3. Verona – Milano – Riviera Ligurica (590 km)
Mic dejun. Plecare spre Verona, unde putem admira Arenele Romane, Casa Julietei, Piata delle Erbe, Palatul si Mormintele Scaligerilor. Traseul continua spre Milano unde vizitam: Castelul Sforzesco, Opera Scala, Galeriile Victor Emanuel si Domul, pe cat de decorat in exterior, pe atat de sobru in interior, punand in valoare vitraliile sale unice. Seara cazare in zona Genova.

Ziua 4. Genova – Cannes – Costa Brava (820 km)
Mic dejun. Ne vom deplasa spre Costa Brava, traversand minunata Coasta de Azur. Scurta oprire in renumita statiune Cannes, cu aleea vedetelor langa Palais des Festivals et des Congres. Cazare si cina pe Costa Brava.

Ziua 5. Barcelona – Manastirea Montserrat
Mic dejun. Incepem turul Barcelonei cu Sagrada Familia, opera a lui Gaudi, Palatul Regal, Parc Guell, Gradina Botanica din Parcul Montjuic, celebra Ramblas, Piata Catalunia. Timp liber pentru shopping, vizita Muzeul Picasso sau excursie optionala (20 €) la Montserrat, unde admiram celebra Manastire construita pe stancile muntelui Montserrat, renumit loc de pelerinaj. Intoarcere in Barcelona pentru impresionantul spectacol de sunet si lumini “Fantana Magica”. Cazare si cina la acelasi hotel.

Ziua 6. Barcelona – Zaragoza – Madrid (630 km)
Mic dejun. Plecare spre Madrid. Pe traseu oprim in Zaragoza, la Basilica St. Maria del Pilar si la Catedrala La Seo del Salvador. Seara incepem turul panoramic cu autocarul in capitala Spaniei: Piata si Fantana Cibele, Puerta del Sol, Piata Mayor, Bd. Grand Via, Piata Spaniei cu Monumentul lui Cervantes si Palatul Regal. Cazare la Madrid.

Ziua 7. Madrid – El Escorial (150 km)
Mic dejun. Utilizand transportul public, dedicam intreaga dimineata explorarii Palatului Regal si faimosului Muzeu Prado. Timp liber in Madrid sau excursie la Escorial, simbol pentru rolul Spaniei lui Filip al II – lea in perioada Contra – Reformei. Manastirea, resedinta istorica a Regelui Spaniei, muzeu si important nucleu de cultura, a fost declarat patrimoniu UNESCO. La intoarcerea spre Madrid, admiram grandiosul monument din Vale de los Caidos. Cazare la Madrid.

Ziua 8. Toledo – Aranjuez – Valencia (485 km)
Mic dejun. Pornim spre Toledo – fosta capitala a tarii, adevarat “oras – muzeu” in care a trait si creat faimosul El Greco. Vom admira Catedrala, Sinagoga, Biserica San Juan si podul San Martin cu zidurile fortaretei medievale. Continuam spre Aranjuez, cu vizitarea Palatului (resedinta de vara a familiei regale) si a gradinilor superbe care il inconjoara. Cazare la Valencia.

Ziua 9. Valencia – PortAventura – Costa Brava (360 km)
Mic dejun. Tur de oras in Valencia – centrul istoric cu stradutele sale inguste, Palacio del Marques de Dos Aguas in stil baroc si Catedrala, unde este pastrat „Santo Caliz”, un vas atribuit Sfantului Graal. Continuam traseul spre Salou – statiune de top de pe Coasta Dorada, unde aveti intreaga dupa – amiaza la dispozitie pentru a petrece timp liber la plaja, in cafenele, magazine, restaurante sau facand o plimbare pe faleza Les Palmeres. Optional, Port Aventura – cel mai mare parc de distractii tematic din Europa si al doilea de pe Glob, impresionant ca suprafata (35.000 mp) si prin senzatiile oferite. Cazare si cina pe Costa Brava.

Ziua 10. Costa Brava – Andorra – Coasta de Azur – Nice (645 km)
Mic dejun. Traversam Pirineii intr – o excursie catre micul Principat al Andorrei, paradis tax free pentru iubitorii de shopping. Plecare pentru cazare in zona Aix – en – Provence – Nice. In Nice ne vom delecta cu o plimbare pe Promenade des Anglais.

Ziua 11. Nice – Monaco – Genova – Padova (530 km)
Mic dejun. Deplasare spre Monaco unde, dupa vizita la Palatul Princiar, parcurgem traseul curselor de Formula 1 intre Port si faimosul Cazino. Drumul continua spre Italia – Genova, unde vizitam Vechiul Port, Centrul istoric, cu labirintul sau de stradute inguste, Catedrala, Palatul Ducal si casa lui Cristofor Columb. Sosire si cazare in zona Padova.

Ziua 12. Padova – Graz – Budapesta (690 km)
Mic dejun. Ne deplasam spre Graz, aldoilea oras ca marime din Austria, unde parcurgem un tur pietonal in centrul istoric. Sosire la Budapesta. Optional, croaziera pe Dunare (cu cina 29 € / fara cina 14 €). Cazare in Budapesta.

Ziua 13. Budapesta- Bucuresti (895 km)
Dupa micul dejun, plecare spre Bucuresti. Sosire seara, dupa ora 23.30, in functie de trafic si formalitatile vamale.

Date de plecare 2017
05.05, 21.09:
– de la 595 Euro / persoana in camera dubla.
23.05, 12.06:
– de la 599 Euro / persoana in camera dubla.
29.06, 05.09:
– de la 605 Euro / persoana in camera dubla.
05.08, 22.08:
– de la 609 Euro / persoana in camera dubla.
Supliment single:
225 Euro / persoana.
Copil 2 – 12 ani:
– de la 565 Euro / copil in camera cu doi adulti, pe pat suplimentar.
Al treilea adult in camera:
– de la 585 Euro / persoana.

Punctele de imbarcare gratuita (autocar sau microbuz):
– Bucuresti – (ora 05.45)
– Pitesti – Petrom iesire Pitesti Est (ora 07.00)
– Ramnicu Valcea – Petrom iesire pasarela Nord (ora 08.30)
– Sibiu – Petrom Obor calea Surii Mari (ora 11.30)
– Sebes – Rompetrol iesire Lancram (ora 12.00)
– Deva – McDonald’s Gara (ora 14.00)
– Arad – Gara Centrala (ora 16.00)
Daca turistii se imbarca dintr – o alta localitate decat Bucuresti, acestia trebuie sa informeze cu minim 15 zile inainte de data plecarii agentia la care s – au inscris. Inscrierile cu mai putin de 15 zile inainte se vor face numai in functie de capacitatea mijlocului de transport utilizat.

Punctele de imbarcare contra cost (autocar sau microbuz):
– Ploiesti 5 € / sens / persoana – Petrom Metro (ora 07.00)
– Campina 8 € / sens / persoana – casa Bucur – Popas Km 92 (ora 07.30)
– Brasov 10 € / sens / persoana – McDonald’s calea Bucuresti (ora 09.00)
– Cluj 10 € / sens / persoana – parcare Sigma Zorilor (ora 10.00)
– Timisoara 5 € / sens / persoana – parcare Auchan – calea Arad (ora 15.00)
– Constanta 8 € / sens / persoana – Gara Centrala (ora 02.00)
– Buzau 8 € / sens / persoana – Petrom pod Maracineni (ora 06.00)
– Braila 10 € / sens / persoana – intrare parcare Carrefour (ora 04.30)
– Galati 10 € / sens / persoana – McDonald’s (ora 04.00)
– Focsani 10 € / sens / persoana – benzinaria Lukoil, centru (ora 04.30)
– Bacau 15 € / sens / persoana – parcare Stadion Municipal (ora 06.00)
– Craiova 10 € / sens / persoana – McDonald’s calea Bucuresti (ora 06.30)
Transferurile contra cost sunt garantate pentru minim 4 persoane (reconfirmate cu 2 – 3 zile inainte de plecare) si sunt limitate in functie de capacitatea maxima a mijlocului de transport utilizat (4, 8, 14, 18, 28, 34 sau 49 de locuri). Pentru mai putin de 4 persoane / sens, turistii pot accepta suportarea diferentei de pret sau li se restituie dublul sumei achitate pentru transferul pe sensul neefectuat. Efectuarea transferului la plecarea in circuit nu implica si efectuarea transferului pentru retur daca nu este intrunit numarul minim de 4 persoane / sens.
Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de imbarcare cu cca 15 – 30 minute inainte de ora comunicata. Orele sunt estimative, in functie de conditiile meteorologice si de trafic. Numerele de telefon ale ghizilor sau soferilor se vor comunica cu 2 – 3 zile inaintea plecarii, urmand a tine legatura cu acestia pentru a va informa privind situatia concreta din ziua plecarii (ora exacta a sosirii in orasul dumneavoastra).
Pentru turistii din Chisinau, Piatra Neamt, Suceava si Iasi care nu solicita transfer, oferim gratuit o cazare (la dus sau la intors, la alegerea turistilor) in Bucuresti, la un hotel 3* in apropierea Garii de Nord si a locului de imbarcare.

Bonus 75
Turistii rezidenti in Baia Mare, Satu Mare, Oradea, pot solicita imbarcare si debarcare la Budapesta fara cazare si mic dejun in prima si ultima zi si obtin o reducere de 75 € din pretul de catalog (necumulabila).

Note
1 In unele orase de pe traseu, autoritatile locale pot solicita o taxa de genul taxei de statiune. Aceasta se va achita de catre turisti la receptia hotelurilor.
2 Autocarul va prelua turistii sositi la Barcelona cu avionul, precum si turisti de la Budapesta din / spre orasele prin care se tranziteaza Romania.
3 Ordinea cazarilor si vizitarea din fiecare zi a obiectivelor turistice se pot modifica, asigurand vizitarea tuturor obiectivelor din program.
4 Obiectivele din program marcate cu caractere bold italice se viziteaza pe exterior.
5 Copiii beneficiaza de reducere pentru cazare in camera cu doi adulti.
6 Pentru explicatiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.
7 Pentru excursiile optionale, autocarul deserveste si grupul sosit cu avionul. Locurile vor fi limitate si vor fi repartizate ambelor grupuri.
8 Acest program este de tip „Economic”. Va recomandam sa analizati in catalog lista circuitelor clasificate in functie de dificultate si detaliile categoriilor de clasificare.

Exemple de cazari 2016
Budapesta – www.tulipinnbudapestmillennium.com/
Zona Padova – www.hotelantille.com/en_hotel.htm
Zona Genova – www.poggiohotel.it/en/
Costa Brava – hotelalhambra.net/en/
Madrid – www.ihg.com/holidayinnexpress/hotels/us/en/madrid/tojal/hoteldetail/photos-tours
Valencia – www.ihg.com/holidayinnexpress/hotels/us/en/valencia/vlcbo/hoteldetail/photos-tours
Costa Brava – http://en.hotelriviera.cat
Zona Nice–Cannes – http://antibes.starshotels.com/photo-gallery
Zona Padova – www.hotelantille.com/en_hotel.htm
Budapesta – www.expohotelbudapest.com

 

Atentie ! Grupul nu va astepta turistii care intarzie la imbarcare.
Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii.
Grup minim 35 persoane.

Pentru oferte personalizate sau rezervare Circuit autocar-Spania Clasica, nu ezitati sa ne contactati!

Share Button
ID de referinta oferta: 9185672adbba7a26

Report problem

Processing your request, Please wait....

Daca te intereseaza acesta oferta, completeaza formularul de mai jos pentru a trimite un mesaj autorului ofertei.

Categorii de oferte