Tel: +4 0264 441 437 | E-mail: office@smileytravel.ro | Despre Noi | Contact Feed RSS  |   | 

 

€485.00

Circuit autocar Polonia-Tarile Baltice

  • Listat: decembrie 4, 2015 1:56 pm
  • Expira: 51 zile, 20 ore
Circuit autocar Polonia Tarile Baltice Helsinki Catedrala Luterana
Circuit autocar Polonia Tarile Baltice Berlin Charlottenburg PalatulCircuit autocar Polonia Tarile Baltice Gdansk Ulica MariackaCircuit autocar Polonia Tarile Baltice Helsinki FinlandiaCircuit autocar Polonia Tarile Baltice Helsinki Lohikeitto Supa de SomonCircuit autocar Polonia Tarile Baltice Karlovy-VaryCircuit autocar Polonia Tarile Baltice Riga Palatul RundaleCircuit autocar Polonia Tarile Baltice Tallinn Zidurile OrasuluiCircuit autocar Polonia Tarile Baltice Varsovia Palatul RegalCircuit autocar Polonia Tarile Baltice Varsovia Stare Miasto

Descriere

Polonia-Tarile Baltice

Cracovia-Wieliczka-Czestochowa-Varsovia-Kaunas-Tallinn-Helsinki-Rundale-Riga-Vilnius-Gdansk-Berlin-Potsdam-Dresda-Karlovy Vary-Praga-Bratislava

Stii ca te numesti Pellerin atunci cand toate semnele sunt de partea ta: iti place sa calatoresti in jurul lumii, sa aduni amintiri de neuitat, astepti cu nerabdare sa vizitezi locuri inedite si te hranesti cu aventura specifica fiecarui loc nou pe care il descoperi. Iar daca am aflat ca esti un calator veritabil, atunci inseamna ca meriti cu desavarsire sa faci parte din clubul Pellerin, concept creat special pentru tine. Intotdeauna Pellerin – ul se va intoarce din calatoriile sale mai bogat. Cum poti deveni membru ? Pellerin Club Card este un card nominal care se achizitioneaza contra cost (25 euro) si vine in intampinarea ta cu o multitudine de avantaje, inca de la inceput: de la asigurari gratuite (medicala / storno sau bagaje), la reduceri de pana la 25% acordate la circuitele cumparate, dar si beneficii oferite de partenerii nostri, in tara.

Pret: de la 485 Euro / persoana in camera dubla.
Plecari: din Bucuresti (ora 05,45), cu posibilitate de imbarcare in mai multe orase (vezi lista).
Durata: 13 zile.
Transport: autocar.

Bonusuri:
Nou ! Pachet asigurari inclus: asigurare medicala, asigurare storno, asigurare de bagaj pentru posesorii de PELLERIN CLUB CARD.
Pretul include: transport cu autocar climatizat, clasificat 2 – 4*, exceptand ziua 6 (contra cost cu transport public), 12 cazari cu mic dejun in hoteluri de 2 – 4*, ghid insotitor din partea agentiei pe traseu, ghizi locali la Cracovia, Tallinn si Berlin.
Pretul nu include: excursii optionale: salina Wieliczka, croazierele optionale Tallinn, Helsinki si croaziera pe Dunare (minim 30 persoane), intrarile la obiectivele turistice (inclusiv in excursiile optionale), serviciile de ghizi locali, alte taxe si cheltuieli personale.
Reducere de pana la 20% prin cumularea reducerilor calculate dupa cum urmeaza:
Early Booking 5% reducere pentru achitarea a 30% avans din pretul excursiei pana la 30.11.2016.
Reducere 3 – 10% pentru grupuri (minim 6 persoane pe acelasi circuit si aceeasi data de plecare) – vezi conditii inscriere.
Reducere 3 – 5% pentru clienti fideli (minim 3 vacante organizate de C. T. sau prin colaboratorii sai).
Reducere 3% pentru ultimele 5 locuri pe lista cu ordinea de imbarcare in autocar.

Program
Ziua 1. Bucuresti – Budapesta (895 km)
Ora 6:00. Plecare din Bucuresti pe ruta (vezi tabelul de mai jos). Cazare la Budapesta.

Ziua 2. Budapesta – Cracovia (390 km)
Mic dejun.Tranzitand Slovacia, se pleaca spre Cracovia, unul dintre cele mai vechi si mai mari orase din Polonia, fosta resedinta a regilor polonezi. Pe colina Wawel, situata deasupra Vistulei, se viziteaza cu ghid local cel mai important complex arhitectonic, apartinand resedintei regale: Castelul Wawel si Catedrala fortificata Wawelska. Cazare la Cracovia.

Ziua 3. Wieliczka – Czestochowa – Varsovia (365 km)
Mic dejun. Program liber la dispozitia turistilor pentru vizite individuale in Cracovia. Optional, (10 Euro) excursie pt a vizita salina Wieliczka, inclusa in Patrimoniul Mondial UNESCO, supranumita “catedrala subterana a Poloniei”. Plecare spre Czestochowa, la manastirea Jasna – Gora, cunoscuta in intreaga lume pentru icoana „Madona Neagra” care atrage peste 5 milioane de pelerini anual. Traseul continua spre Varsovia, care este notabila printre capitalele Europei nu numai prin marimea, vechimea si frumusetea sa, cat pentru indestructibilitatea sa, o adevarata pasare Phoenix care a renascut de nenumarate ori din cenusa razboiului. Se viziteaza orasul vechi – Stare Miasto, cu catedrala Sf. Ioan, palatul regal si muzeul Chopin. Cazare la Varsovia.

Ziua 4. Varsovia – Kaunas – Riga (655 km)
Mic dejun. Tranzitam Lituania, cu o scurta oprire in Kaunas, al doilea oras ca marime al tarii. Traseul continua spre Letonia, unde incepem vizita in Riga, capitala tarii: Domul, biserica Sf. Petru si castelul si incheiem cu: Casa cu pisici si Casa Capetelor Negre, adevarate simboluri ale orasului. Cazare la Riga.

Ziua 5. Riga – Tallinn (345 km)
Mic dejun. Timp liber in Riga. Plecare spre Estonia. Incepem vizita cu ghid local in Talinn, capitala celei mai mici Republici Baltice, bijuterie a arhitecturii medievale, cu: zidurile si portile orasului vechi, castelul Toompea, catedrala Al. Nevsky si Piata Primariei. Cazare la Talinn.

Ziua 6. Tallinn – Helsinki – Tallinn
Mic dejun. Timp liber in Tallinn sau excursie optionala cu feribotul la Helsinki (biletele pentru feribot si transport in Helsinki nu sunt incluse in pret), pentru a vizita superba capitala a Finlandei. Tur de oras pietonal si cu transportul public in Helsinki: Piata Senatului, primaria, catedrala Luterana, parlamentul si templul circular. Seara, imbarcare pe feribot pentru traversare inapoi spre Tallinn.

Ziua 7. Tallinn – Palatul Rundale – Vilnius (580 km)
Mic dejun. Parasim Estonia si tranzitam Letonia, unde vizitam elegantul Palat din Rundale, construit in stil baroc tarziu. Continuam traseul spre Lituania. Sosim in cursul dupa amiezii in Vilnius si incepem turul de oras: Biserica Sf. Petru si Pavel, Universitatea, Primaria, Biserica Ruseasca. Cazare la Vilnius.

Ziua 8. Vilnius – Gdansk (560 km)
Mic dejun. Timp liber in Vilnius. Plecare spre Gdansk, oras – port la Marea Baltica, pentru un tur pietonal: Strada Dluga, Fantana lui Neptun, Biserica Mariacki, Str. Mariacka, portul medieval cu celebra macara construita in 1444, fapt ce o face cea mai veche din intreaga Europa. Cazare in zona Gdansk.

Ziua 9. Gdansk – Berlin (490 km)
Mic dejun. Se traverseaza nordul Poloniei catre Germania, pentru un tur de oras cu autocarul in Berlin, apoi continuam turul pietonal admirand de aproape: Poarta Brandenburg, Unter den Linden Strasse, Reichstag Insula muzeelor, Opera, Catedrala. Cazare la Berlin.

Ziua 10. Berlin – Potsdam (80 km)
Mic dejun. Dimineata timp liber in Berlin. Sugeram vizita Muzeului Pergamon, continand renumitele colectii din Orientul Apropiat, antichitati clasice si Arta Islamica, sau vizita la Palatul Charlottenburg, cel mai important palat baroc din Berlin. La pranz, excursie la Potsdam, unde vizitam Palatul Sanssouci si splendidele sale gradini (fost Palat de Vara al regelui Prusiei, Frederick cel Mare). Cazare la Berlin.

Ziua 11. Berlin – Dresda – Karlovy Vary – Praga (490 km)
Mic dejun. Plecare spre Dresda, unde vom admira: Opera, Domul si Palatul Zwinger, fastuos ornamentat in stil baroc. Programul continua cu Karlovy Vary – binecunoscuta statiune balneoclimaterica cu izvoare termale si hoteluri luxoase care au atras aristocratia secolelor trecute. Sosire la Praga pentru cazare.

Ziua 12. Praga – Bratislava – Budapesta (525 km)
Mic dejun. Tur de oras Praga: catedrala Sf. Vit, podul Carol, primaria si turnul cu ceas, cartierul evreiesc etc. Plecare spre Ungaria, cu o scurta vizita in Bratislava. Sosire la Budapesta, unde (optional), la final de excursie, se poate organiza contra cost o croaziera pe Dunare (14 € fara cina / 29 € cu cina), avand inclus si un scurt tur al capitalei ungare: Parlamentul, basilica Sf. Stefan, Podul cu Lanturi, Bastionul Pescarilor, biserica Matyas. Cazare la Budapesta.

Ziua 13. Budapesta – Bucuresti (895 km)
Mic dejun. Plecare spre Bucuresti. Sosire seara, dupa ora 23.30, in functie de trafic si formalitatile vamale.

Date de plecare 2017
22.06, 20.07, 17.08:
– de la 485 Euro / persoana in camera dubla.
Supliment single:
195 Euro / persoana.
Copil 6 – 12 ani:
449 Euro / copil in camera cu doi adulti, pe pat suplimentar.
Al treilea adult in camera:
– de la 475 Euro / persoana, pe pat suplimentar.

Punctele de imbarcare gratuita (autocar sau microbuz):
– Bucuresti (ora 05.45)
– Pitesti – Petrom iesire Pitesti Est (ora 07.00)
– Ramnicu Valcea – Petrom iesire pasarela Nord (ora 08.30)
– Sibiu – Petrom Obor calea Surii Mari (ora 11.30)
– Sebes – Rompetrol iesire Lancram (ora 12.00)
– Deva – McDonald’s Gara (ora 14.00)
– Arad – Gara Centrala (ora 16.00)
Daca turistii se imbarca dintr – o alta localitate decat Bucuresti, acestia trebuie sa informeze cu minim 15 zile inainte de data plecarii agentia la care s – au inscris. Inscrierile cu mai putin de 15 zile inainte se vor face numai in functie de capacitatea mijlocului de transport utilizat.

Punctele de imbarcare contra cost (autocar sau microbuz):
– Ploiesti 5 € / sens / persoana – Petrom Metro (ora 07.00)
– Campina 8 € / sens / persoana – casa Bucur – Popas Km 92 (ora 07.30)
– Brasov 10 € / sens / persoana – McDonald’s calea Bucuresti (ora 09.00)
– Cluj 10 € / sens / persoana – parcare Sigma Zorilor (ora 10.00)
– Timisoara 5 € / sens / persoana – parcare Auchan calea Arad (ora 15.00)
– Constanta 8 € / sens / persoana – Gara Centrala (ora 02.00)
– Buzau 8 € / sens / persoana – Petrom Pod Maracineni (ora 06.00)
– Braila 10 € / sens / persoana – intrare parcare Carrefour (ora 04.30)
– Galati 10 € / sens / persoana – McDonald’s (ora 04.00)
– Focsani 10 € / sens / persoana – benzinaria Lukoil, centru (ora 04.30)
– Bacau 15 € / sens /  persoana – parcare Stadion Municipal (ora 06.00)
– Craiova 10 € / sens / persoana – McDonald’s calea Bucuresti (ora 06.30)
Transferurile contra cost sunt garantate pentru minim 4 persoane (reconfirmate cu 2 – 3 zile inainte de plecare) si sunt limitate în functie de capacitatea maxima a mijlocului de transport utilizat (4, 8, 14, 18, 28, 34 sau 49 de locuri). Pentru mai putin de 4 persoane / sens, turistii pot accepta suportarea diferentei de pret sau li se restituie dublul sumei achitate pentru transferul pe sensul neefectuat. Efectuarea transferului la plecarea in circuit nu implica si efectuarea transferului pentru retur daca nu este intrunit numarul minim de 4 persoane / sens.
Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de imbarcare cu cca 15 – 30 minute inainte de ora comunicata.
Orele sunt estimative, in functie de conditiile meteorologice si de trafic. Numerele de telefon ale ghizilor sau soferilor se vor comuni ca cu 2 – 3 zile inaintea plecarii, urmand a tine legatura cu acestia pentru a va informa privind situatia concreta din ziua plecarii (ora exacta a sosirii in orasul dumneavoastra).
Pentru turistii din Chisinau, Piatra Neamt, Suceava si Iasi care nu solicita transfer, oferim gratuit o cazare (la dus sau la intors, la alegerea turistilor) in Bucuresti, la un hotel 3* in apropierea Garii de Nord si a locului de imbarcare.

Bonus 75 – turistii rezidenti in Baia Mare, Satu Mare, Oradea, pot solicita imbarcare si debarcare la Budapesta fara cazare si mic dejun in prima si ultima zi si obtin o reducere de 75 € din pretul de catalog (necumulabila).

Note:
1 In unele orase de pe traseu, autoritatile locale pot solicita o taxa de genul taxei de statiune. Aceasta se va achita de catre turisti la receptia hotelurilor.
2 Autocarul va prelua turistii sositi cu avionul, precum si turisti de la Budapesta din / spre orasele prin care se tranziteaza Romania.
3 Ordinea cazarilor si vizitarea din fiecare zi a obiectivelor turistice se pot modifica, asigurand vizitarea tuturor obiectivelor din program.
4 Obiectivele din program marcate cu caractere bold italice se viziteaza pe exterior.
5 Copiii beneficiaza de reducere pentru cazare in camera cu doi adulti.
6 Pentru explicatiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.
7 Acest program este de tip „Complex” . Va recomandam sa analizati in catalog lista circuitelor clasificate in functie de dificultate si detaliile categoriilor de clasificare.

Exemple decazari 2016
Budapesta – www.tulipinnbudapestmillennium.com/
Cracovia – www.krakowexpress.pl/en/
Varsovia – www.accorhotels.com/gb/hotel-7125-ibis-warszawa-reduta/index.shtml
Riga – www.hotelbellevue.lv/
Tallinn – www.susi.ee/?lang=en
Vilnius – www.karolina.lt/en/viesbutis.php
Gdansk – www.hotelolivia.org.pl/index.php?id=&idml=1
Berlin – www.trypberlince.com/en
Praga – www.globushotelprague.com
Budapesta – www.expohotelbudapest.com

 

Atentie ! Grupul nu va astepta turistii care intarzie la imbarcare.
Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii.
Grup minim 35 persoane.

Pentru oferte personalizate sau rezervare Circuit autocar-Polonia-Tarile Baltice, nu ezitati sa ne contactati!

Share Button
ID de referinta oferta: 521566196438dbb3

Report problem

Processing your request, Please wait....

Daca te intereseaza acesta oferta, completeaza formularul de mai jos pentru a trimite un mesaj autorului ofertei.

Categorii de oferte